#staysafe

Power yoga this morning. Happy that I unlocked a few poses that I never been able to do in the past. (Either too stiff or too many fat in the way then I couldn’t bend down or touch or hook, lol) Start my day with yoga and now I’m energized to go back to work and work and work, and then cook and cook and cook! #goingbacktoworksoon😊 #stayhome #staysafe #stayactive #stayhealthy #staypositive #weightloss #weightlossjourney


0💬Normal

Posted @withregram@lesley210756 M5C1S3 completed ✅ then a 4k walk to the park plus 232 pushups for the Push up Challenge #pushforbetter #mpc2020 #aussiepeaker #staysafe #mypeakchallenge #peaker4life #peakerstrong #proudpeaker @samheughan @mypeakchallenge @valbo00 @aussiepeakers @mpcfitlanders


0💬Normal

Ada yg tau beda nya pekerja Dan pengusaha? Kl pekerja memang gaya Tapi uang pas pas an,waktu Tersita banyak.tp pengusaha Lbh bs mengerem demi Impian yg lbh besar,byk waktu Luang.makanya saya putuskan Stop jadi orang kantoran. #stayathome #staysafe #enteperenur #kebebasanfinasial


0💬Normal

Assalamualaikum, tengahari bau kopi hilang mengantuk. Hari kerja ke semua? Kerja kat mana? Saya kat opis, esok kat rumah. Gilir gilir, ikut SOP😁 www.wasap.my/60132665188/bliesesaujanautama. www.wasap.my/60132665188/bliesesaujanautama. www.wasap.my/60132665188/bliesesaujanautama. #Bliese #AirFreshener #MadeInMalaysia 🇲🇾 #EjenBlieseSaujanaUtama #TeamIncikMey #staysafe #stayhome #kitajagakita


0💬Normal

. 🚫 Simalakama Manusia yang punya akal dan punya hati selalu dihadapkan dengan banyak pilihan, ketika semua pilihan yang datang berupa kebaikan, maka akan sangat mudah untuk memilih salah satunya. begitu juga ketika yg datang adalah pilihan baik dan buruk, bisa dipastikan keburukan akan tenggelam dan sulit untuk dilihat apalagi digapai. Tapi, Apadaya ketika yg datang adalah pilihan2 super buruk, yg membuat manusia tersebut kwalahan, pilih yang ini yang itu mati, pilih yang itu yang ini mati, tidak memilih, ini dan itu mati. Hanya manusia yang berhati dan berakal lah yang mampu memilih tanpa ada yang dikorbankan, siapa dia? Yang jelas bukan kita, tapi mereka. 📷 Cuma pemanis.... #staysafe #stayhealthy #indonesiajanganterserah


0💬Normal

“Attitude is everything, so pick a good one!”...... stay home stay safe...... . . Edit credit: @tushar_kakde_08 . . #rivarora #rivaarora #keepgoing #keepsupporting #kbye #stayhome #staysafe #quarantine #morning


0💬Normal

Irony of this lockdown: A time when rich and famous people share food pictures online, while poor people are thinking how they're gonna manage a meal tomorrow," the note read. #sonurocks #extractor #sonusood #sonu #sonunigam #lockdown2020 #covid19 #stayhome #staysafe #stayhealthy #fightagainstcoronavirus✌️ #masks


0💬Normal

TRUE STORY @rimamelwani I could write volumes about it but I won't...not today...Would love to receive genuine work calls and prompt complete payments during our lockdown and post lockdown work phase... Yes. I wish that for All of us Amen #mumbai #India #maharashtra #indiandesigner #rimamelwani #fashiondesigner #costumedesigner #fashionstylist #exclusivesbyrima #realbyrima #instafashion #designmatters #designlife #fashionlove #arts #createeveryday #wishfulthinking #wish #positive #positivevibes #freelance #determination #successmentor #instagood #teacher #lecturer #gypsy #therapy #staysafe #styleinspiration


0💬Normal

Selamat hari Kamis... . . Selamat beraktivitas dan jangan lupa jaga kesehatan ya 😉 . . Selama #dirumahaja pasti pernah bosen makan menu yang itu-itu aja kan? Nah, Kami siap memenuhi kebutuhan makanan sehat Anda untuk Katering Harian maupun Event. Untuk harga yang sangat terjangkau IDR 25k kamu sudah bisa menikmati kudapan khas bandung ini. . . Informasi pemesanan: ☎️ : 0811-9006-005 📸 : Surabi Bandung Varian Kari Ayam 🍗 . . #staysafe #stayhealthy #westfood #cateringsehat #makansehat #makanansehat #dessert #instadessert #localfood #indonesianfood #dessertbandung


0💬Normal

In the wake of Covid- 19, we are adapting to the ‘new normal’ across the globe for protecting ourselves. We are introducing 2 Layer pure handmade #reversiblemask cotton Face Mask . DM us for more details . Stay Safe ! Look Cool ! • • • • • #mask #facemask #purecottonfacemask #indiafightback #facemask #madeinindia #handmade #blockprint #bagruprint #handblockprint #naharmagrafacemask #naharmagra #instagoods #instagram #organic #reversiblefacemask #staysafe #duolayermask #purecottonmask #madeinindia #makeinindia #indiafightcorina #ootd #fashionmask #blockprinting #maskcarabeauty #covid19 #shippingavailable📦📪 #care #love #staysafeeveryone


0💬Normal

WEHHH...KENAPA SEMUA TUDUNG KAU CANTIK😍😍 . Banyak pulak warna. Lepas tu boleh gayakan dengan 2 style eh..patut la aku tengok kau cepat siap tapi cantik je. Tak payah gosok. Tak nampak macam makcik2 pun🥰🥰 . Cik yana nak bagitahu warna ni masih ada tau. Pilihan warna lain pun masih banyak tau. Code warna model pakai ITALY GREY . Berminat ws yana klik link di bio atau www.wasap.my/60105392430/Faheerakhimar . #yana_balqqis #stayathome #besafe #staysafe #BSvengers #Balqqisstylista #aesyakhimar #khimar #khimarmuslimah #khimarmurah #qibtiyyah #khimarviral #khimarbridal #khimartravel #purdahmurah #purdahhamra #QibtiyyahExclusive #purdahborong #purdahhitam #niqabmurah #niqabis #niqabhitam #tudunglabuhmurah #tudungmuslimah #tudunglessiron #purdahcantik #tudungtravel #travelfriendly #muslimah #barangmuslimah


0💬Normal

Bhai crate opening dekhni h channel ko subscribe karo #pubg #crateopeningpubg #oneplus8pro #oneplus #pubgoutfit❤🔥 #sports #playthegame #confidence #stayhome #staysafe #covid19


0💬Normal

#STAYHOME #STAYSAFE


0💬Normal

"Kelak akan ada pelangi setelah hujan" semoga pandemi in segera berakhir 🤲😇 Rindu aspal🤭😂 - - #staypositive #staysafe #pakaimaskermu #cucitanganpakaisabun #pelarigalau


0💬Normal

'Einstein was wrong when he said ' God does not play a dice' . Consideration of black holes suggest, not only that God does play dice , but that he sometimes confuses us by throwing them where they can't be seen. .........THE NATURE OF 🌍. . . Do follow:#dadidadafoundation #savedadidada #savenaninana #saveearth🌍 #stayhome #staysafe


0💬Normal

Follow @sikhism__post #sikhguru #sikhi #waheguru #waheguru_ji_ka_khalsa_waheguru_ji_ki_fateh_jio #goldentemple #gurunanakdevji #stayhome #stayhealthy #staysafe


0💬Normal

Next Page